Diensten

Boren

Wij boren met diamant boren, wij kunnen in beton en andere steen soorten boren van 12 mm  tot een diameter van 800 mm, de diepte van het gat maakt niet uit.


Droog boren in beton met diamant

Wij kunnen in beton droog boren vanaf een diameter van 30 mm tot een diameter van 250 mm!

Denk hierbij aan gaten voor de airconditioning, kachel aansluitingen, ventilatie gaten in en rondom kantoren en/of ziekenhuizen, winkels, scholen etc.

Ook voor particulieren is dit ideaal omdat er geen wateroverlast is en dus veilig voor tapijt en/of laminaat/houten vloer.

Alles wordt geboord met een speciale stof afzuiging en wij laten alles weer keurig netjes achter.


Zagen

Met een handzaag kunnen wij muren en vloeren inzagen tot een diepte van 21 cm. Voor grotere projecten of dikker material kunnen we gebruik maken van onze wandzaag of vloerzaag machine.

Ook voor deur- of raam sparingen of een trapgat bent u bij ons aan het juiste adres. Belt u ons gerust voor meer informatie.


Hak- en freeswerk

Wij kunnen voor u netjes de sleuven maken zodat al uw leiding werk netjes in de muur weg gewerkt kan worden. Denk hierbij aan de waterleidingen, verwarmingsbuizen en elektra. We werken met water of met een stofzuiger, we zorgen dat alles netjes opgeleverd wordt.


Sloopwerkzaamheden

Ook voor al uw sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Nieuwe keuken, maar moet de oude er nog uit? Geen probleem, wij slopen uw oude keuken en zorgen dat alles netjes klaar is voor de nieuwe keuken. Ook voor badkamer of muren, geen probleem. Al uw sloopwerk van A tot Z netjes en nauwkeurig afgewerkt.